zaterdag 30 juli 2011

Vertrek uit Horta

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Vandaag om 12.00 uur UTC vertrekken we uit Horta voor de overtocht naar Falmouth, Engeland. Tien dagen oceaanvaren. De weerkaarten zien er goed uit. We zijn er klaar voor. Jules en Sivy hebben er ook veel zin in en hebben hun plekjes aan de hoge en lage kant in de boot al verdeeld.
Gisteravond hebben we stijlvol op de stoep vóór Café Sport het palaver gehouden voor de oversteek. Vanochtend nog een weerupdate en een foto voor de schildering van het Azores Adventure 2011.

Zonder enig probleem zouden we zo nog een week in Horta kunnen blijven. De sfeer is zo heerlijk ontspannen, het weer fantastisch, de dagen vliegen voorbij. Net als in 2001. Niet voor niks dat we ons vertrek toen 3x een week hebben uitgesteld. We konden maar geen afscheid nemen.

Op onze blog kunnen jullie onze vorderingen in het Google-kaartje zien. De tekst kunnen we niet bijwerken onderweg. De Montanara is voornemens om de paar dagen een tekstuele update op hun site te zetten (zie bij de Links). Dus, bijzonderheden geven we zeker door via de satelliettelefoon aan Jan en Sabine.

Groetjes van de Shaula crew.  

1 opmerking:

  1. toevallig op jullie web-site terecht gekomen,leuk om de verhalen en belevenissen te lezen.hartelijke groeten van uit Herkingen.
    van Nettie Tuinstra.
    p.s.vergeet niet dat volgende week de scholen weer beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen