zaterdag 21 december 2013

RBAC 2013 succesvol afgesloten


Donderdag 12 december 2013, Herkingen
Zaterdag 30 november omhelzen een ploeg mensen elkaar in het restaurant van het Scheepvaartmuseum te Amsterdam. “Goed je weer te zien”, “Het is net gisteren”, of het gesprek wordt gewoon weer opgepakt alsof we net zijn aangelegd na een dag op zee.

De reünie van de RBAC 2013. Met enorm veel plezier zien we elkaar weer terug en zijn wij blij iedereen een foto-aandenken te geven van deze reis op eigen kiel dwars door Schotland en de Ierse Zee, rondom Engeland.
Bij het maken van het fotoalbum heb ik meermalen geroepen: “Deze reis gaan we nog een keer doen!” 

Houd onze meerjaren Adventure Cruise planning maar in de gaten.
Een jaar geleden maakten we op papier al een toer langs alle plaatsen en door alle wateren. Hopend op niet te harde wind, niet te veel regen, een beetje zon, een beetje warmte. Dat het uit zou pakken als “een warmterecord in Edinburgh, een hittegolf in Tobermory, vlak water voor de ingang van Fingal’s cave”, dat hadden we niet durven dromen.
Je krijgt wat je verdient. Daar houden we het op.

Na Bangor in Noord-Ierland hebben we genoten van een bezoek aan het Titanic museum en centrum van Belfast, en schitterende tocht naar het Isle of Man en zuidwaarts door de Ierse Zee met van tijd tot tijd zeer sterke stroomgebieden. Een ware ontdekkingstocht.
De Engelse zuidkust vormde een waardige afsluiting van deze reis met onze traditionele knotsgekke White party op het Isle of Wight.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten